Monipuolista ja ammattitaitoista markkinointia

Tarvitsetko apua markkinoinnin suunnittelun ja/tai toteutuksen kanssa? Autan kaiken kokoisia yrityksiä erilaisissa markkinoinnin töissä ja isommissakin projekteissa. Minulla on pitkä ja erittäin monipuolinen kokemus markkinoinnista - myös hands-on - sekä asiakastyöstä. Olen työskennellyt kahdessa suuressa kansainvälisessä yrityksessä, mutta tunnen myös pienen yrityksen toimintatavat. Olen myös toiminut yrittäjänä vuoden verran, joten ymmärrän pienyritysten tarpeita ja haasteita. Hallitsen sekä B2B että B2C-markkinoinnin. Olen tehnyt nettisivujen sisältöjä ja hakusanaoptimointia eli SEO-projekteja (search engine optimization).

Laadukasta viestintää ja muita palveluita

Laadukas viestintä antaa yrityksestä ammattimaisen ja luotettavan kuvan. Erinomaisen suomen kielen taitoni ansiosta osaan kirjoittaa hyviä tekstejä tai oikolukea asiakkaan materiaalia. Teen myös kaupallisten tekstien käännöksiä ruotsista tai englannista suomeen. Pelkän käännöksen sijasta asiakas saa julkaisuvalmista, stilisoitua ja modernia tekstiä, jossa on huomioitu mm. kohderyhmä, yrityksen toimiala ja sopiva tyyli.

Voisiko vaikuttajamarkkinointi sopia teille, esimerkiksi blogiyhteistyön muodossa? Etsitään yhdessä yrityksesi toimialaan ja tuotteisiin sopiva yhteistyökumppani ja toteutus.

Voin myös järjestää ammattivalokuvaajan ottamaan hyvät kuvat henkilökunnasta tai tuotteista, organisoin messuja ja asiakastilaisuuksia ja -matkoja ja voin tuottaa graafista markkinointimateriaalia yhteistyökumppanin avulla.

woman-220261_1280

Marketing & More
(Grantech Oy)

Kreivinkuja 5
02610 Espoo